Sunday, February 26, 2012

The Hilarious Confessions of 25 Wankers (EN, Kindle Edition) - Besplatna knjiga



Širokih ste shvatanja?
Spremni ste da vas zaboli želudac od smeha?
Pročitajte kako ovih 25 muškaraca opisuju svoje omiljene (i vrlo čudno) načine zahvaljujući kojima im njihove žene partnerke pomažu kako bi postigli potpuno seksualno zadovoljstvo.
Ovi tekstovi su napisani doslovno na osnovu snimaka koje je evidentirala Dr. Cooper u intervjuima, dok je bila seksualni savetnik u severozapadnom Londonu.
Imena su promenjena kako bi se zaštitila privatnost!


Giveaway


Radi se o knjizi iz Kindle edicije napisanoj na engleskom jeziku i možete je preuzeti preko Amazon-a. Požurite jer ovakve promocije traju vrlo kratko!
Da bi ste ovu knjigu kupili za $0 na Amazonu, morate biti registrovani. Ukoliko to već niste učinili, možete se registrovati besplatno i za svega 1 minut. Knjige možete držati i u Cloud-u, gde imate svoju ličnu biblioteku i gde se sve preuzete (kupljene) knjige smeštaju. Dakle ne morate ih download-ovati. Te knjige možete čitati u browser-u. Oni koji žele imati download-ovane verzije svojih knjiga i čitati ih offline mogu preuzeti Kindle aplikaciju za PC ili neki drugi uređaj. Link za besplatno preuzimanje ove knjiga iz Kindle edicije nalazi se dole niže:




0 comments:

Post a Comment