Sunday, May 27, 2012

Onde Audio Recorder za Mac - Besplatno

Onde Audio Recorder for Mac Onde Audio Recorder je potpuno novi softver koji omogućuje Mac korisnicima snimanje zvuka iz bilo kojeg izvora. Onde Audio Recorder ima niz jedinstvenih karakteristika. Može snimiti mutiku, govor ili bilo koji drugi audio sa mnogo različitih vrsta audio uređaja poput Mono Mix-a, CD linija, stereo uređaja i mikrofona. Sve što korisniku treba je mikrofon i ova aplikacija, zahvaljujući čemu mogu započeti snimanje u bilo kojem trenutku.

Aplikacija radi sa web stranicama i aplikacijama, te se može koristiti za snimanje iz Safari pretraživača. Onde Audio Recorder je vrlo jednostavan za korištenje. Možete ga uključiti ili isključiti sa samo jednim klikom miša , što omogućuje korisniku snimanje celog zvučnog zapisa ili samo isečka. Postoji nekoliko popularnih mesta gde se može koristiti ovaj softver što uključuje i You Tube snimanje, snimanje iTunes melodija ili čak snimanje Skype komunikacije. Više nikada ne morate propustiti svoju omiljenu snimku. Dovoljno je samo kliknuti na taster miša i snimiti šta god poželite.

Onde Audio Recorder je najsavremeniji audio softver ove vrste koji je napravio značajan pomak u svetu audio snimanja i audio opreme. Korisnik može snimiti svoju omiljenu muziku ili čak napraviti zvučni zapis za video. Snimanje je često jedna od težih stvari koje treba učiniti prilikom stvaranja video zapisa, ali Onde Audio Recorder čini ove stvari jednostavnim, pri čemu će korisnik uvek imati profesionalni zvučni zapis.

Kako besplatno do softvera?

Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “Giveaway”, a zatim i na taster “DOWNLOAD” kako bi preuzeli ZIP fajl sa aplikacijom i serijalom. Promocija traje do 30. maja 2012. godine do kada je predviđeno da se podeli 10.000 besplatnih kopija.

0 comments:

Post a Comment