Tuesday, May 15, 2012

Laplink PCmover Windows 7 Upgrade Assistant – Besplatno 24 sata

laplink pcmver Laplink PCmover Windows 7 Upgrade Assistant je jedini softver koji prebacuje programe, datoteke i podešavanja sa starog računara na novi računar, pa čak i obnavlja iz slike (ili starog hard diska) ili izvršava upgrade na dato mesto.
Jednostavan Čarobnjak za korištenje vodiće vas u odabiru programa, datoteka i podešavanja koje želite na svom računaru. Kada završi, vaš nov računar će imati osobnost i funkcionalnost vašeg starog računara. I PCmover je siguran. Ne uklanja ništa od vašeg starog računara i neće prepisati ništa preko vašeg novog računara, a uključuje jednostavnu "Undo" akciju.

Kako besplatno do softvera?

Povodom proslave 29 godina postojanja Laplink vam danas poklanja PCmover Windows 7 Upgrade Assistant. Dovoljno je da kliknete na ovaj link, zatim i na “Add to Cart” (prvi sa gornje desne strane). Odskrolujte na dole i kliknite na taster “Proceed to Cart”. Kliknite na narandžasti taster “Login” ukoliko imate ranije otvoren nalog kod njih ili na taster “Create” ukoliko ga nemate. Unesite vašu email adresu i lozinku. Kliknite još na taster “Finish”. Na ekranu ćete videti serijski broj i link za preuzimanje softvera. 

2 comments:

Post a Comment