Tuesday, May 8, 2012

WONDERSHARE DVD SLIDESHOW BUILDER STANDARD – BESPLATNO #02

dvd-slideshow-builder-standard-box-bg Wondershare DVD Slideshow Builder Standard daje vam mogućnost da kombinujete svoje fotografije i muziku u stvaranju impresivnih slajdova koji su spremni za YouTube, Facebook, vaš ​​iPhone itd. Uz Wondershare DVD Slideshow Builder Standard, imaćete mogućnost pristupa više od 210 templejt slajdova i alata za uređivanje, pretvarajući obične fotografije i video zapise u fantastičan prikaz. Uz put, učinite svoje fotografije i video zapise čak i boljim pomoću alata koji uključuju podešavanje svetline/kontrasta, uklanjanje crvenih očiju, opisa, clip arta, prelaza i dr. Možete čak iskoristiti Wondershare DVD Slideshow Builder Standard za ubacivanje uvodnih introa i završnih reči kako bi učinili da vaš slajd prikaz izgleda kao filmska projekcija!
Ako imate sve ove moćne funkcije na dohvat ruke to ne znači da je Wondershare DVD Slideshow Builder Standard teško koristiti. U stvari, možete dodavati slike i audio datoteke samo prevlačenjem i ispuštanjem (drag and drop), a većinu editovanja možete obaviti u samo nekoliko klikova. Kada završite, možete upload-ovati svoj ​​rad direktno na YouTube ili ga snimiti na DVD bez napuštanja aplikacije Ili jednostavno izvesti slide show u Full HD format kako bi uživali u ​​najvećem kvalitetu slike bilo gde.
Kako besplatno do softvera i ključa?
Posetite ovu stranicu! Kliknite na zeleni taster “Get The Keycode”. Unesite vaše ime i email adresu. Kliknite na taster “Sand me Keycode” kako bi vam na datu adresu stigao serial. Kliknite na taster “Download” kako bi preuzeli samu aplikaciju. Promocija traje do 15. maja.

0 comments:

Post a Comment