Thursday, May 17, 2012

Ashampoo Burning Studio Elements - Besplatno

box_ashampoo_bs_elements Prženje diskova je postalo od temeljne važnosti u svetu računara, tako da gotovo svaki računar proizveden u poslednjoj deceniji ima snimač diskova neke vrste. Ali da biste iskoristili sav potencijal vašeg ​​snimača, potreban vam je neki odgovarajući softver. Windows ima ugrađene samo osnovne funkcije za zapisivanje na disk, ali ako želite nešto više od  kopiranja datoteka s tvrdih diskova na disk medije, dodatne mogućnosti moraćete potražiti na drugom mestu. Softver koji se isporučuje s CD, DVD i Blu-ray rekorderima često je komplikovan i prepun mnogobrojnim mogućnostima  koje nikada nećete koristiti. Ashampoo Burning Studio Elements je “user friendly” alat za prženje koji nudi savršenu ravnotežu između jednostavnosti korištenja i mogućnosti. Ashampoo Burning Studio Elements je brz i jednostavan paket za prženje diskova.
Takođe imate mogućnost stvaranja slika postojećih diskova, ili prženje postojećih slika na odgovarajući tip diska. Među mnogobrojnim funcijama ovog programa jesu i opcije bekapa podataka, CD ripovanja i sposobnost stvaranja filmskih diskova iz već pripremljenog foldera.
Kako besplatno do softvera?
Da bi došli do svog besplatnog primerka Ashampoo Burning Studio Elements-a treba samo da ovde kliknete kako bi preuzeli aplikaciju.
Nakon završetka instalacije u brawser-u će se otvoriti prozor sa stranicom za prijavu na Ashampoo site. Ukoliko već nemate Ashampoo račun napravite ga, a ako ga imate jednostavno uesite vašu email adresu i lozinku. Vaš jedinstveni serijski broj biće prikazan na ekranu.

0 comments:

Post a Comment