Thursday, May 17, 2012

The Registry CleanUP – Promotivno i besplatno

registrycleanup The Registry CleanUP brzo i jednostavno eliminiše beskorisne i zastarjele registarske ključeve na Windows XP, Vista i Windows 7 operativnim sistemima. Aplikacija podržava Multi-Core i multi-CPU mašine i brža je od prethodne verzije i aplikacija drugih developera. U prvom koraku program analizira Windows Registry. Prije nego što počne analiza iz sigurnosnih razloga stvara se Windows Recovery Point. To vam može pomoći da oporavite vaš računar u slučaju nužde. Nakon što se pregled registara završi, greške pronađu i testiraju s vaše strane kliknite na “Remove”. Greške u registrima se smeštaju u drugu (backup) sigurnosnu datoteku, a zatim se brišu iz Windows Registry-a.
Ovo je registry cleaner, ali služi i za defragmentaciju registara, zatim kao start-up menadžer i editor registara. Start-up manager je ustanju da izoluje individualne programe prilikom pokretanja Windows sistema. S ovom funkcijom možete imati direktan uticaj na programe koji se učitavaju pri pokretanju.

Kako besplatno do softvera?

Posetite ovu promotivnu stranicu! Unesite redom vaše ime, prezime, email adresu, izaberite željeni jezik i kliknite na taster “Absenden”. Ubrzo će u vaš inbox stići email sa linkom koji će vas odvesti na stranicu sa ispisanim ključem za ovaj softver. Preostaje vam još samo da iskoristite ovaj link kako bi preuzeli instalacioni fajl.

0 comments:

Post a Comment