Tuesday, May 22, 2012

SafenSoft SysWatch Personal – Jedna godina besplatno

download SafenSoft SysWatch Personal je dizajniran za rad uz drugi sigurnosni softver za sveobuhvatnu zaštitu računara. Ovo čini kombinovanjem white listi i sandboxinga, kao i pomoću tehnike analize ponašanja, kako bi bi vas automatski držali dalje od malware-a i uljeza.

Štaviše, ne gubite na performansama sistema zbog intezivirane aktivnosti skeniranja. Nakon što stvorite vaš sistemski profil i pouzdan registar aplikacija, SysWatch automatski detektuje i sprečava nepoznati kod (a svaki malware to jeste) da se izvrši na računaru, štiteći vaš celi sistem.

SysWatch štiti vaš računar proaktivno kontrolisanjem ponašanja aplikacija. Čuva vaš celi sistem u 'poznatom-dobrom' stanju, sprečavajući napade hakera i aktiviranje zlonamernih softvera. Budući da softver ne treba identifikovati pojedinačne pretnje kako bi ih blokirao, to se ne oslanja na aktuelnu bazu virusnih potpisa kako bi se osigurala sigurnost sistema na način kako to tradicionalni antivirusni softver radi.

NAPOMENA: Kako biste izbegli moguće sukobe s instaliranim anti-virus softverom, preporučuje se restart sistema neposredno nakon što se instalacija završi. Nemojte stvarati sistemski profil pre nego što se Windows sistem ponovo ne podigne nakon restarta.

Kako besplatno do softvera?

Posetite ovu promotivnu stranicu! Unesite security code koji vidite na slici i kliknite na taster “Get for free!”. Na monitoru će vam biti prikazan download link i aktivacijski ključ.

0 comments:

Post a Comment