Friday, May 4, 2012

McAfeeAntiVirus Plus 2012 – Besplatno 6 meseci

Ovo je esencijalni sigurnosni softver koji sadrži anti-virus, anti-malware i firewall, tako da na siguran način možete surfovati, kupovati online, družiti se online.
Ljudi žele uživati ​​u prednostima povezivanja, surfovanja i online šopingu, i ne žele razmišljati o sigurnosnim rizicima. Sa McAfee-om živimo i dišemo digitalnu sigurnost, jer neumorno radi na tome da ostane nekoliko koraka ispred negativaca. Svake sekunde svakog dana, fokusira se na jednu stvar: Održavanje vašeg ​​digitalnog života sigurnim, tako da možete surfovati, kupovati i družiti se na mreži s punim poverenjem.
Kako biste živeli bez računara? To je način na koji dobijate vesti, delite razne stvari s prijateljima, planirati svoj ​​život, trgujete, vršite bankovne transakcije. McAfee pomaže u održavanju vašeg računara sigurnim od virusa, trojanaca, spywarea, malware-a koje možete pokupiti preko e-maila, USB stika, prenosnih tvrdih diskova ili jednostavnim pregledanjem online sadržaja. Uz McAfee sigurnosni softver koji radi u realnom vremenu, sigurnost je tu kad je trebate, a nevidljiva je i neprimetna kada je ne trebate.
Kako besplatno do 6-mesečne licence?
Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “GET STARTED NOW”. Registrujte se tako što ćete uneti tražene podatke ili se ulogujte na postojeći McAfee račun klikom na link “log in now” ukoliko ga već imate. 

0 comments:

Post a Comment