Thursday, May 17, 2012

1-abc.net File Washer 5.00 - Besplatno

filewasher Kada koristite brze i normalne Windows funkcije za brisanje, datoteke se ne brišu potpuno s tvrdog diska, čak i ako ne koristite koš za smeće iz sigurnosnih razloga.
Šta se događa umesto toga? Windows uklanja samo ime (pokazivač) ulaza datoteke, ali ne i same podatke datoteke koji su upisani na vašem disku. Dakle, na raspolaganju imate mnogo inteligentnih alata koji mogu obrnuti taj proces brisanja, odnosno vratiti obrisane podatke. Dovoljno je da u Google-u upišete "un-erase" ili "un-delete".

Srećom, 1-abc.net File Washer čini da svi ti programi budu beskorisni! Brisanjem datoteka s ovim programom, možete se prebacivati ​​između 9 različitih metoda za brisanje i sa svakim od njih prebrisati staru datoteku prije uklanjanja, tako da jedina stvar koja se eventualno može oporaviti je besmislen niz podataka. Inače, jedan od tih postupaka za brisanje je poznati "Gutman metod", koji je verovatno jedan od najboljih načina za brisanje podataka koji vrši prepisivanje podataka 35 puta. Čak i mnoge tajne službe i odbranbene službe u svetu ne koristi tako komplikovani način brisanja!

A kao posebna zabavna osobina jeste metod brisanja koji će prebrisati željene datoteke sa drugom izabranom datotekom, tako da kad god neko pokuša oporaviti izbrisane datoteke, dobiće samo ono što vi želite da vidi, npr. txt datoteku koja sadrži poruku poput "Hvala što ste isprobali oporaviti moje podatke, ali na žalost nije vam dozvoljeno da ih dobijete :-)".

Kako besplatno do softvera?

Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na ljubičasti taster “1-abc.net File Washer 5.00” kako bi preuzeli softver. Zatim kliknite na plavi taster “Kayit/Registration”. Unesite redom vaše ime, prezime, email adresu i kliknite na taster “Submit”. Na upravo datu email adresu stiće vam prvi email od 1-abc.net. Klikom na link koji se nalazi unutar maila potvrdićete postojanje vaše email adrese, tako da će momentalno stići još jedan email sa registracijskim ključem. Promocija traje do 18. maja 2012. godine.

0 comments:

Post a Comment