Sunday, May 27, 2012

3herosoft FLV Converter - Besplatno

3herosoft FLV Converter 3herosoft FLV Converter je najbolji video u FLV konverter, koji može konvertovati bilo koji video u FLV i SWF video, kao npr. AVI u FLV, MPEG u FLV, WMV u FLV, MOV u FLV, RM u FLV, MKV u FLV. Takođe može konvertovati svaki video u SWF format kao npr. AVI u SWF, MPEG u SWF, WMV u SWF, MOV u SWF, RM u SWF, FLV u SWF, MKV u SWF itd.

Gotovo su svi video i audio formati podržani sa FLV Converter-om, kao što su DivX, XviD, WMV, 3GP, MKV, MPEG-2 TS, AVI, MP4, M4V, ASF, RM, RMVB, MOV, VOB, MPEG i drugi video formati, kao i MP2, MP3, M4A, AMR, AC3, AAC, WMA, OGG i drugi audio formati.

3herosoft FLV Converter proizvodi flesh role koje su potpuno spremne za objavljivanje na webu i strimovanje. Možete stvoriti flash role s prilagodljivim video kvalitetom, deliti video na više delova i fajlova i postaviti Zoom i Split mod. Vođeni profesionalnim video funkcijama za editovanje, možete na izlazu dobiti nekoliko video formata iz različitih izvora fajlova, izrezati bilo koji isečak videa, prilagoditi kvalitet videa s nekim enkoding parametrima kao što je postavljanje rezolucije, Bit Rate, Frame Rate, Aspect Ratio, itd.

Kako besplatno do softvera sa ključem?

Promocija ovog softvera se nalazi na ovoj stranici! Skrolujte na dole dok ne ugledate link “Download 3herosoft FLV Converter”. Kliknite na ovaj link kako bi preuzeli softver sa ključem.

0 comments:

Post a Comment