Wednesday, May 16, 2012

Beyond Sync – Promotivno i besplatno

3162 Beyond Sync je revolucionarni alat koji sinhronizuje datoteke odmah nakon svake promene datoteke, brzo, jednostavno i pouzdano. To je idealno rešenje za backup proces ili situaciju gde imate mnogo članova tima koji rade na više lokacija na projektnim datotekama ili za ljude koji stalno prebacuju fajlove tamo vamo koristeći USB diskove. Intuitivni side-by-side komparacijski pregled omogućuje vam da vidite i kontrolišete celi proces sinhronizacije, dok integrisani planer osigurava da datoteke budu sinhronizovane bez potrebe za interakcijom s korisnikom.
Korištenje Beyond Sync-a ne može biti jednostavnije. Samo odaberite datoteke koje želite sinhronizovati, odredište i kliknite na “Go”. Dakle, bez obzira da li sinhronizujete pojedinačne datoteke na flash disk ili trebate unapred isplanirano rešenje koje bekapuje određene datoteke u određeni datum i vreme, Beyond Sync je upravo ono što vam je potrebno tokom vašeg rada!

Kako besplatno do softvera?

Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “Get It For Free”. Unesite redom vaše ime, Prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na taster “Complete Checkout”. Link za preuzimanje softvera sa kodom za njegovo otključavanje i registraciju ubrzo će stići na datu email adresu. Promocija traje 24 sata, tačnije do 9 sati 17. maja 2010. godine.

0 comments:

Post a Comment