Tuesday, May 8, 2012

ARIA: DJ & Karaoke Entertainment Software za MAC i Windows - Besplatno

images ARIA: DJ & Karaoke Entertaiment Software je vrhunsko rešenje za brzo i jednostavno stvaranje dobrog ugođaja i raspoloženja na vašim žurkama! Uz Aria: DJ & Karaoke Entertaiment Software, uživat ćete u tri različita moda koji će transformirati vašu svirku u karaoke takmičenje ili dance klub i učiniti vas DJ zvezdom iza virtualnih gramofona!

Karaoke mod vam omogućuje da koristite Aria: DJ & Karaoke Entertainment Software za karaoke sesije, zajedno s velikom bibliotekom pesama koju mogu sačinjavati klasici, standardna muzika i pop hitovi i koje možete puštati da sviraju, dok tekst pesme, koji se lako čita, skroluje preko vašeg monitora.

Jeste li ikada samo zakačili MP3 player na zvučnike i pritisnuli 'Play' ? Sve je to dobro dok se ne pojavi pogrešna pesma i pokvari vam kompletno raspoloženje! Zahvaljujući Aria: DJ & Karaoke Enertainment Software-u, sada možete stvoriti svoj vlastiti muzički DJ miks i video setove s potpunom kontrolom nad otkucajima u minuti i tempom kako bi se osigurala noć bez prekida u sviranju odlične muzike.

Kako besplatno do softvera?

Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “Get It For Free”. Unesite redom vaše ime, prezime, email adresu i potvrdu email adrese i kliknite na taster “Complete Checkout”. Nakon nekoliko minuta stiće vam email sa linkom za preuzimanje softvera i serialom za njegovo potpuno otključavanje.

0 comments:

Post a Comment