Monday, April 2, 2012

SpeedConnect Internet Accelerator – Promotivno i besplatno

165 Brzina Vaše Internet veze ne zavisi samo o brzini vašeg hardvera. Windows je dizajniran za rad sa različitim hardverskim uređajima i mrežnim podešavanjima. Zbog apstraktne prirode operativnog sustema, jednostavno ne može biti optimizovan za svako specifično korisničko podešavanje hardvera.
SpeedConnect Internet Accelerator je moćna Windows aplikacija dizajnirana na taj način kako bi efikasno optimizovala vašu mrežnu konekciju i ubrzala sve vaše Internet aktivnosti. To dovodi do brže Internet veze, bržeg surfovanja i pregledanja e-pošte, bržeg preuzimanja i bržeg online igranja.
Promenom registara sistema i optimizovanjem TCP/IP parametara, SpeedConnect može izvršiti fina podešavanja odgovarajućih parametara i obezbediti vam pouzdaniju i bržu Internet konekciju.

Kako besplatno do softvera?
Kliknite na ovaj link! Zatim, kliknite na taster “Get It For Free”. Bićete preusmereni na stranicu za kupovinu softvera. Cena softvera je 49,95 USD, ali za Vas do 9 sati 3. aprila 2012. godine je potpuno BESPLATAN. Unesite redom vaše ime, prezime, email adresu i potvrdu email adrese, pa kliknite na taster “Complete Checkout”. Link za preuzimanje softvera i serijski broj za njegovo otključavanje stiće vam vrlo brzo na email adresu.

0 comments:

Post a Comment