Thursday, April 12, 2012

Scott Nicholson Library, Vol. 1 (Boxed Set) [Kindle, EN] – Besplatne knjige

SH20_OU01_ Odličan dan za ljubitelje dobrih knjiga na engleskom jeziku, jer danas imamo besplatno set od četiri romana (gotovo 300.000 reči) broj jedan najprodavanijeg autora na Kindlu.
SCOTT NICHOLSON LIBRARY, Vol. 1 sadrži sledeće romane:
  1. THE RED CHURCH: dečak i šerif moraju rešiti misteriju uklete Appalachian crkve nakon što se zlokobni propovednik vratio u grad.
  2. THE SKULL RING: Neobična prošlost Julie Stone počinje da je proganja nakon što otkrije čudan srebrni prsten, dok ona ne može verovati bilo kojem od tri muškaraca koji žele da joj pomogne.
  3. GHOST COLLEGE: muž i žena lovci na duhove pozvani su da reše posebans lučaj na biblijskom koledžu, gde latinske fraze i čudna klavirska muzika proganjaju noću.
  4. AS I DIE LYING: Neki od pet ličnosti Richarda Coldirona mogu biti opsednuti đavolskim duhom, a da bi stvar bila još gora stiže žena njegovih snova.


Scott Nicholson je najprodavaniji autor više od 20 knjiga, uključujući i LIQUID FEAR, CHRONIC FEAR, DISINTEGRATION i THE HARVEST. On je takođe napisao šest scenarija i četiri dečije knjige. Povežite se sa njim na Autor Central-u ili na www.hauntedcomputer.com, ili "hauntedcomputer" na Facebooku.
Kako besplatno do ovog seta knjiga?
Promocija je na Amazonu i knjige će biti BESPLATNE vrlo kratko. Zato požurite! Da bi ste ove knjige kupili za $0 na Amazonu, morate biti registrovani. Ukoliko to već niste učinili, možete se registrovati besplatno i za svega 1 minut. Knjige možete držati i u Cloud-u, gde imate svoju ličnu biblioteku i gde se sve preuzete (kupljene) knjige smeštaju. Dakle ne morate ih download-ovati. Te knjige možete čitati u browser-u. Oni koji žele imati download-ovane verzije svojih knjiga i čitati ih offline mogu preuzeti Kindle aplikaciju za PC ili neki drugi uređaj. Link za besplatno preuzimanje ovog seta knjiga iz Kindle edicije nalazi se dole niže:

0 comments:

Post a Comment