Tuesday, April 17, 2012

Ashampoo Office 2010 – Promotivno i besplatno

office-2010 Ashampoo Office 2010 je snažan, efikasan, ali jednostavan za rukovanje Office softver koji služi za potrebe kako privatnih korisnika, tako i poduzeća. Kreirajte obimne dokumente brzo i sa lakoćom, unapredite i poboljšajte svoje proračunske tabele s odlično osmišljenim grafikonima, privucite pažnju publike multimedijalnim prezentacijama i sve to za manje novca. Ashampoo Office 2010 košta samo delić onoga koliko koštaju drugi poznati softveri iste namene.
Sa tekst procesorom Ashampoo TextMaker-om, programom za tabelarna izračunavanja Ashampoo PlanMaker-om i programom za grafičku prezentaciju Ashampoo Presentations, Ashampoo Office 2010 snabdeva vas najvažnijim aplikacijama za kuću i kancelariju. Ashampoo Office 2010 nudi vrhunsku kompatibilnost s Microsoft Office 2007 i OpenOffice-om, odnosno čita i piše Word, Excel i PowerPoint fajlove s najvećom točnošću. Program vam čak omogućuje da postavite podrazumevane tipove fajlova na Word, Excel i PowerPoint.
A najbolje od svega je to da možete jednostavno instalirati Ashampoo Office 2010 na USB stick i nikada ne napustiti svoj dom bez vašeg kancelarijskog paketa.
Kako besplatno do softvera?
Posetite ovu promotivnu stranicu! Unesite tražene podatke i kliknite na ”submit registration”. Email sa serijskim brojem za aktivaciju ovog vrednog softvera stiće vam gotovo trenutno na vašu email adresu. Preostaje još samo da preuzmete samu aplikaciju, a to možete učiniti ovde klikom na link “Free Trial Version”.

0 comments:

Post a Comment