Tuesday, April 3, 2012

Ashampoo Burning Studio 2012 - Besplatno

Ashampoo.Burning.Studio.2012 Prženje diskova je postalo od temeljne važnosti u svetu računara, tako da gotovo svaki računar proizveden u poslednjoj deceniji ima snimač diskova neke vrste. Ali da biste iskoristili sav potencijal vašeg ​​snimača, potreban vam je neki odgovarajući softver. Windows ima ugrađene samo osnovne funkcije za zapisivanje na disk, ali ako želite nešto više od  kopiranja datoteka s tvrdih diskova na disk medije, dodatne mogućnosti moraćete potražiti na drugom mestu. Softver koji se isporučuje s CD, DVD i Blu-ray rekorderima često je komplikovan i prepun mnogobrojnim mogućnostima  koje nikada nećete koristiti. Ashampoo Burning Studio 2012 je “user friendly” alat za prženje koji nudi savršenu ravnotežu između jednostavnosti korištenja i mogućnosti. Ashampoo Burning Studio 2012 je brz i jednostavan paket za prženje diskova.
Takođe imate mogućnost stvaranja slika postojećih diskova, ili prženje postojećih slika na odgovarajući tip diska. Među mnogobrojnim funcijama ovog programa jesu i opcije bekapa podataka, CD ripovanja i sposobnost stvaranja filmskih diskova iz već pripremljenog foldera.

Kako besplatno do softvera?
Da bi došli do svog besplatnog primerka Ashampoo Burning Studio 2012 teba samo da posetite ovu COMPOTER BUILD stranicu, kliknete na taster “Download”, a zatim još jedanput na taster “Download starten”. Nakon završetka instalacije u brawser-u će se otvoriti prozor sa stranicom za prijavu na Ashampoo site. Ukoliko već nemate Ashampoo račun napravite ga, a ako ga imate jednostavno uesite vašu email adresu i lozinku. Vaš jedinstveni serijski broj biće prikazan na ekranu.

0 comments:

Post a Comment