Tuesday, April 17, 2012

LeaderTask Personal Organizer Standard - Besplatno

4481481_n LeaderTask Personal Organizer vam pomaže da organizujete zadatake, sastanke i kontakte, s mogućnošću sinhronizacije na svim vašim uređajima. Uz LeaderTask Personal Organizer, sve vaše važne informacije su vam pri ruci, bez obzira gde se nalazite, i na svakom Windows, Android, ili Apple uređaju koji posedujete. Imate li jedan slobodan minut? Pretražujte sve svoje zadatke, raspoređene u zgodnom i intuitivnom obliku stabla, a zatim odredite prioritete te ih povežitei s kontaktima, datumima, i još mnogo toga. Podesite podsetnike, tako da nikada ne propustite važan sastanak. A što se tiče tih sastanaka, isplanirajte ih pomoću familijarne mreže kalendara koja vam daje potpuni uvid u vaš ​raspored sa samo jednim pogledom. Postoji čak i integrisani mail klijent, tako da ne morate napustiti program kako bi pregledali i odgovorili na poruke.
Za one koji žele bolje upravljati svojim vremenom, LeaderTask Personal Organizer ima inovativnu vremensku funkciju koja će vam dati uvid u to koji zadaci uzimaju većinu vašeg vremena. A za stvarno upravljanje projektima, postoji Projektni deo koji omogućuje postavljanje rokova, izvršitelja, ciljeva i ostavljanje komentara! Šifrovanje podataka, puna podršku za sinkronizaciju sa Microsoft Outlook-om, te mogućnost izvoza podataka kao CVS, TXT, MDB i DBF fajl zaokružuje ovaj odlični lični organizator.
Kako besplatno do softvera?
Kliknite na taster “Get It For Free” koji ćete pronaći na ovoj promotivnoj stranici. Bićete prebačeni na stranicu za kupovinu ovog softvera, koji je za vas do 9 sati 18. aprila 2012. godine besplatan. Unesite vaše ime, prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na taster “Complete Checkout”. Softver sa ključem biće vam poslan na unesenu email adresu.

0 comments:

Post a Comment