Sunday, April 8, 2012

Magix Xtreme Foto & Grafik Designer 5.1 - Besplatno

img1FileMagix Xtreme Foto & Grafik Designer 5 je moćan alat za ilustracije s višestrukim mogućnostima za obradu velikog broja različitih grafičkih zadataka. Alati za crtanje ovog programa pomoćiće vam da stvorite sve, od jednostavnih poslovnih logotipa do npr. detaljnih tehničkih ilustracija. Program može proizvesti web grafiku, Flash animacije, čak i cele web stranice sa minimum uloženog truda. Tu su alati za poboljšanje izgleda vaših digitalnih fotografija, templejti za stono izdavaštvo koji će vam olakšati izradu čestitki, pozivnica, kalendara i više od toga. Program možete koristiti za izradu web grafike, Flash animacija, čak i cele web stranice, bez brige o kodu. Jedna od najbitnijih karakteristika je i ta što istovremeno možete raditi sa vektorskom i bitmapiranom grafikom i jednostavno i brzo promeniti veličinu slika bez pikselizacije.
Kako do besplatnog ključa?Iako se radi o verziji 5 (najnovija je 7), radi se o veoma kvalitetnom i vrednom softveru. Zato i postujem informacije o ovoj promociji (po drugi put). Da biste otključali Magix Xtreme Foto & Grafik Designer 5 morate posetiti ovu stranicu
. Kliknite na taster “Zum Download”, a zatim i na link Download-Server CHIP Online. Nakon preuzimanja exe fajla kliknite na njega kako bi započeli preuzimanje i instalaciju.

0 comments:

Post a Comment