Friday, April 6, 2012

MailWasher Pro – Promotivno i besplatno

Mailwasher Pro 2012 Spam je prisutan već godinama, a to je još uvek jednako neugodno kao što je bilo i pre 10 godina. Srećom MailWasher Pro može pomoći da očistite vašu pristiglu poštu od spama, neželjenih informativnih pisama , velikih email-ova, i bilo kojih drugih neželjenih email-ova.
Dođite i pridružite se populaciji od 8 miliona ljudi koji su pobegli iz kandži spama sa potpuno novim MailWasher Pro 2012! U manje od 5 minuta, vi ćete biti u mogućnosti zaustaviti neželjenu poštu i spam koji je do sada opsedao vaš računar. Jednom instaliran, MailWasher Pro 2012 koristi naprednu logiku i filtriranje kako bi analizirao svaki pristiglu poruku čim stigne, upozoravajući vas ako otkrije da je poruka junk mail ili virus. Možete pregledati svaku takvu poruku i označiti je za brisanje, pre nego poruka (i sve opasne viruse koje sa sobom nosi) je skinuta na vaš računar.
Jedna od najboljih stvari kod MailWasher Pro 2012 je da vam omogućuje da vidite sve svoje mail-ove na serveru pre nego što stignu na vaš računar, tako da nećete slučajno preuzeti sadržaj spamom pretrpanog Inboxa,a osim toga će i virusi biti odmah uklonjeni. Dakle, u suštini radi kao softver za proveru email-ova za sve vaše email naloge na jednom mestu.
MailWasher Pro 2012 stalno ažurira korisnički baziranu širokopojasnu bazu spam emailova pod nazivom FirstAlert! Nakon što je poruka bila označena kao neželjena od bilo kojeg MailWasher Pro 2012 korisnika, ona se prijavljuje FirstAlert-u! . Nakon potvrde da se radi o SPAMU, nijedan drugi MailWasher Pro 2012 korisnik nikada neće dobiti tu poruku! Koristeći ga u kombinaciji sa svim drugim spam alatima u MailWasher Pro 2012, dobijete nenadmašan anti-spam alat!
Postoji celi niz bonus funkcija koje dolaze s MailWasher Pro 2012. Možete postaviti poželjnu listu, crne liste i korisnički definisane filtere. MailWasher Pro 2012 može biti podučavan kako bi znao koje vrste e-pošte želite primati! Možete čak i konfigurirati MailWasher Pro 2012 slanjem “e-mail bounceback” u odgovoru, varajući pošiljaoca da misli da vaša email adresa više ne postoji!
Najbolje od svega, MailWasher Pro 2012 radi sa neograničenim brojem email naloga i s bilo kojim email menadžerom, uključujući Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Windows Live Mail, Hotmail, Gmail, IncrediMail, i druge!
Kako besplatno do softvera i ključa?
Kliknite na ovaj link kako bi posetili promotivnu stranicu! Kliknite na dugme “Get It For Free”. Bićete prebačeni na stranicu za kupovinu ovog softvera. Naravno za vas do 10 sati 7.aprila 2012. godine ovaj softver košta 0 USD (inače cena je 29,95 USD), dekle besplatan je. Unesite vaše ime, prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na “Complete Checkout”. Email sa linkom za preuzimanje softvera i serijskim brojem za otključavanje istog stiće vam na datu email adresu.

0 comments:

Post a Comment