Saturday, April 14, 2012

4Media Foto DVD Maker za PC i Mac - Besplatno

3089 Imate dovoljno fotografija u svojoj kolekciji za izradu više slajd prezentacija sa vašim prijateljima, familijom, hobijem ili  mnogim turističkim destinacijama. Ali ko zna koliko će vaših prijatelja zapravo naći vremena da sednu ispred računara i uživaju ​​u vašim slajd prezentacijama? Da ne spominjem svu vašu stariju rodbinu koja možda čak i nema svoj računar i koji su automatski isključeni iz mogućnosti da vide vaše kreacije. Kako bi se osigurali da vaše foto prezentacije mogo i  požele videti svi vaši prijatelji i članovi familije, moraćete ih objaviti na DVD-u! Uostalom, koga znate da nema televizor i DVD player? Najbolji način da pretvoriti vaše fotografije u zadivljujuće slajd prezentacije na DVD-u je pomoću ovog softvera za PC i MAC pod nazivom 4Media Foto DVD Maker!
4Media Foto DVD Maker vam omogućuje stvaranje prilagođenih photo slide prezentacija na DVD-u, zajedno sa specijalnim efektima. Uz 4Media Foto DVD Maker, vi ćete biti sposobni transformisati svoje omiljene fotografije u korisnički prilagođene foto albume, a zatim snimiti ih na DVD diskove za reprodukciju na bilo kojem DVD playeru ili računaru. Usput, iskoristite sve ono što 4Media Foto DVD Maker može da ponudi, od prelaza, raznih efekata do dodavanja pozadinske muzike koristeći vlastite audio fajlove.
Jednom kada izaberete fotografije za vašu foto prezentaciju, 4MediaFoto DVD Maker će vam omogućiti podešavanja različitih izlaznih parametara kako bi dobili tačno rezultate koje želite. Stvorite jedinstvene DVD menije za jednostavan prikaz i selekciju različitih foto setova. Najbolje od svega, bićete oduševljeni i iznenađeni brzinom kojom 4Media Foto DVD Maker može snimiti hiljade fotografija za DVD slide prezentaciju!
Kako besplatno do softvera iključa?
Današnja promocija važi kako za korisnike PC-a, tako i za one malobrojne koji imaju Mac. Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “Get It For Free”. Otvoriće se prozorčić na kojem ćete izabrati verziju softvera za računar koji posedujete ( PC ili Mac). Bićete prebačeni na stranicu za kupovinu ovog softvera. Naravno, vi ćete tu kupovinu odraditi za 0 USD, ukoliko to učinite do 9 sati ujutro 15. aprila 2012. godine. U tražena polja unesite redom ime, prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na “Comlete Checkout”. Email sa linkom za preuzimanje i serijskim brojem za otključavanje softvera stiće vrlo brzo u vaš inbox.

0 comments:

Post a Comment