Saturday, April 21, 2012

AlgoLogic Batch File Renamer – Promotivno i besplatno

batch-file-rename-box Batch File Renamer je alat za preimenovanje datoteka u batch procesu. To je vrlo lak i jednostavan alat za preimenovanje bilo kojeg tipa datoteke. Možete dodati, ukloniti, umetnuti ili zameniti tekst u imenu vaše datoteke, a možete i preimenovati i ispisati ekstenziju datoteke sa velikim slovima, malim slovima, početnim velikim slovom.
Uz Batch File Renamer, uživat ćete u pregledu vaših izmena u realnom vremenu kako biste izbegli greške, dok vežbate sa više od 40 različitih načina za promenu naziva datoteka. Osim toga, imate mogućnost poništavanja prošlih operacija zahvaljujući praktičo snimljenih log datoteka.
Neverovatno je kako fleksibilan i moćan može biti Batch File Renamer. Na primer, možete koristiti spoljašnji popis datoteka u Microsoft Excelu za preimenovanje vaših datoteka, ili možete primeniti pravila za višestruka preimenovanja u jednoj operaciji!
Kako besplatno do softvera?
Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “Get It For Free”. Ukucajte redom u tražena polja vaše ime, prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na “Complete Checkout”. Mail sa linkom za preuzimanje softvera i registracionim informacijama ubrzo će stići u vaš inbox.

0 comments:

Post a Comment