Friday, April 13, 2012

TownScape USB Anti-Virus 2012 - Besplatno

USB-Anti-Virus TownScape USB Anti-Virus 2012 štiti od virusa na USB/memorijskim uređajima i u određenoj meri unutar samog računara bez potrebe da se ažuriraju baze virusa, rpi čemu je brz i automatizovan. To sprečava širenje virusa čak i o kojemm se virusu po imenu radi.
TownScape USB Anti-Virus 2012 fokusira se na činjenicu da većina virusa zaraze računar preko USB/Flash drajva. Rešenje je jednostavno: prevencija. Tradicionalni antivirusni softver zahteva ažuriranje koje takođe postaje dio problema, ako se računar redovno ne ažurira, dajući za korisnika osećaj lažne sigurnosti. TownScape USB Anti-Virus bori se protiv njih ne znajući ko su i koja su njihova imena.
TownScape USB AntiVirus je lagani antivirusni program koji radi u pozadini i koji je stvoren prvenstveno za memorijske stikove/memorijske kartice (ali nije limitiran samo na njih). Izgrađen je na ideji po kojoj nema potrebe za ažuriranjem baza virusa.
Budući da većina virusa zarazi vaš računar putem memorijskog stika/memorijske kartice, pokazaće se vrlo efikasnim u rješavanju problema sa virusima koji postoje već jako dugo vremena, bez nekog boljeg rešenje umesto tradicionalnih antivirusa koji imaju potrebu za stalnim ažuriranjem, koji kada se ne odrade daju korisniku lažni osećaj sigurnosti i čini njegov/njen računar ranjivijim čime još više doprinose širenju virusa.
TownScape koristi “blanket” algoritam i vjerovatnoću za pronalaženje virusa koristeći svoj generalni način rada. To nije alat za skeniranje virusa, to je lovac na viruse! Zaštitite svoj računar od svih vrsta pretnji koristeći TownScape USB Antivirus.
Kako besplatno do softvera i ključa?
Link za preuzimanje ZIP fajla sa softverom i ključem naćićete na ovoj stranici! Skrolujte prema dole dok ne naiđete na link “Download TownScape USB Anti-Virus 2012”. Kliknite na njega kako bi preuzeli spomenuti ZIP fajl.

0 comments:

Post a Comment