Wednesday, April 18, 2012

Paragon Virtualization Manager 12 Compact - Besplatno

compact_134x172 Uživajte u prednostima virtualizacije bez tehničkog znanja i besplatno! Nastavite koristiti PC aplikacije u virtualnom okruženju. Programi, fajlovi i korisnička podešavanja se automatski prenose bez uzimanja dodatnog vremena. Čak i ako ste se preselili s PC-a na Mac možete nastaviti koristiti Windows PC na vašem novom Mac.
Najvažnije osobine:
  • P2V kopiranje. Preselite fizički sistem na virtualnu mašinu ili konvertujte sigurnosnu sliku na virtualni disk. Selite se sa 2TB+ fizičkog diska na manji virtualni disk (to je vrlo korisno jer većina hipervisora ne podržava 2TB+ virtualne diskove).
  • P2V podešavanje. Oporavite pokretanje OS-a nakon neuspešne virtualizacije sa drugim alatima.
  • Kreiranje VD-a. Napravite virtualni disk pomoću jednostavnog čarobnjaka.
  • Podrška za glavne virtualne mašine: Oracle Virtual Box 4, Microsoft Virtual PC, VMware Workstation™, VMware Fusion™.
  • Podržani operativni sistemi: Windows 7 (32/64-bit), Windows Vista (32/64-bit), Windows XP Professional (32/64-bit), WindowsXP Home.
Kako besplatno do softvera?
Posetite ovu stranicu! Kliknite na link “Paragon Facebook”.Ulogujte se na FB i kliknite “Like”. Kliknite na link “link” kako bi preuzeli aplikaciju. Unesite redom vaše ime, prezime email adresu. Izaberite zemlju i jezik i kliknite na “SUBMIT”. Na email adresu ubrzo će vam stići email sa softverskim ključem i serijskim brojem. Promocija traje do 20. aprila.

0 comments:

Post a Comment