Friday, April 20, 2012

Website X5 Smart 9 - Besplatno

WSX5SM9 Zbog sve popularnijeg online sveta sada mnogi ljudi imaju vlastite web stranice zbog poslovanja, priče, online prodaje, ili samo zbog pukog postojanja na Internetu. Za sve one koji žele stvoriti web sajt, ali ne znaju kako, postoji jedan jednostavan način. Softver za izrađivanje web sajtova Website X5 može vam pomoći da lako napravite svoj web sajt. Za ovaj softver ne morate biti stručnjak za kodiranje i programiranje kako bi stvorili jednostavne web stranice. Website X5 je softver za stvaranje jednostavnih statičkih web stranica. Stvoriti web sajt koristeći ovaj softver nije ništa teže nego raditi u Microsoft Office-u. Svi potrebni alati su tu, čak su dostupni i već gotovi templejti.
  • Odaberite neki 250 raspoloživih templejta i stvorite do 25 stranica.
  • Odredite izgled vašeg web sajta, i odrediti koji će sadržaj biti prikazan.
  • Jednostavnim prevlačenjem dodajte tekst, slike, video i Flash animacije.
  • Koristite funkciju pregleda kako bi odmah uočili moguće promene.
  • Iskoristite prednosti automatskog stvaranja navigacijskog menija, te kompatibilnost vašeg novog sajta sa svim pregledačima.
  • Integrirani FTP klijent pruža vam mogućnost automatskog objavljivanja vašeg sajta u naznačenom trenutku.
Kako besplatno do softvera?
Posetite ovu web stranicu! Na toj stranici kliknite na link “Downloaden Sie jetzt die Vollversion von Website X5 Smart 9” kako bi preuzeli softver. Kliknite na “http://answers.websitex5.com/register” kako bi se registrovali. Unesite redom ime, prezime, email adresu, lozinku, potvrdu lozinke. Izaberite jezik, zemlju, kliknite na kućicu ispred “Privacy Conditions*” i kliknite na dugme “Save”. Na email adresu će vam stići email sa linkom za potvrdu registraciji. Kliknite na njega i ulogujte se na sajt sa vašom email adresom i lozinkom. Tada ćete videti serijski broj za aktivaciju softvera. Instalirajte softver i pobrinite se da u njega unesete pravu email adresu i dobijeni serijski broj. Inače, promocija će biti aktivna do 19. maja 2012. godine.

0 comments:

Post a Comment