Tuesday, April 24, 2012

Window Nudger – Promotivno i besplatno

nudger-window-1296367 Window Nudger je savršen alat za “tastatura ratnika” u nama! Zamislite da ste u mogućnosti da premestiti, promenite veličinu, kaskadu, sakrijete bilo koji prozor sa aplikacijom koristeći jednostavne “hotkey” kombinacije! Window Nudger čak omogućuje podešavanje udaljenosti između kaskadnih ili popločanih prozora!
Tajna Window Nudger-a je aplikacija sa jedinstvenim pristupom korištenja tastera Shift, Ctrl, Alt za pokretanje akcija koje bi se normalno obavljale pomoću miša. Podešavanja su potpuno prilagodljiva. Možete prilagoditi Window Nudger da koristi sve tri tipke zajedno sa slovima po vašem izboru (tako da na primer, Shift+Ctrl+Alt+E učini kaskadnim sve otvorene prozore), ili možete promeniti tu naredbu na dva, ili čak i samo jedan, “hotkey”.
Window Nudger je pametan izbor za svakoga ko ne želi puno da se zamajava sa mišem prilikom izvođenje uobičajenih Windows zadataka!

Kako besplatno do softvera i ključa?
Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “Get It For Free”. Unesite redom vaše ime, prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na taster “Complete Checkout”. Email sa linkom za preuzimanje softvera i ključem za njegovo otključavanje ubrzo će vam stići u inbox.

0 comments:

Post a Comment