Tuesday, April 17, 2012

SiteAdvisor Live (6 meseci) - Besplatno

siteadvisor_img McAfee® SiteAdvisor™ Live ide dalje od bezbednog pretraživanja i pregledanja kako bi pružio aktivnu, u realnom vremenu, sveobuhvatnu zaštitu od web stranica koje mogu ugroziti vaš identitet i vaš računar. Iskoristite naprednu “phishing” zaštitu, proveru linkova u email-ovima i instant porukama, zaštićeni način rada za onemogućavanje interakcije s opasnim sajtovima.
SiteAdvisor bezbedonosne ocene su utemeljene na velikoj bazi podataka test rezultata milijona korisnika koji svakodnevno posećuju sajtove, downloaduju instalacije i čine email registracije. SiteAdvisor™ Live takođe dodaje dodatne informacije o podacima koji vas obaveštavaju kako preuzimanja utiču na interni rad računara i hoće li će se ispravno i u potpunosti deinstalirati.
Kako besplatno do softvera?
Posetite promotivnu stranicu! Kliknite na link za preuzimanje “Download now”. Unesite tražene podatke kako bi otvorili nalog ukoliko ga nemate i kliknite na taster “I Agree”. Ukoliko ga imate kliknite na “login now” i unesite vašu email adresu i lozinku. Dalje kliknite na crveni taster “Get My Trial”,pa na tab “Products and Subscriptions”, “Download”, ”I Agree” i opet “Download” kako bi započelo preuzimanje.

0 comments:

Post a Comment