Friday, April 13, 2012

docLock – Promotivno i besplatno

doclock_127307 Personalni računar.To je smešan izraz.
S jedne strane, računari postaju sve više predstavnici naših ličnih života. Od financija do fotografija, od e-pošte do statusnih promena, postoji puno toga ličnog na našim računarima.
S druge strane, najčešće niste samo vi, ti koji pristupaju vašem personalnom računaru. Prijatelji proveravaju svoju e-poštu, nećaci igraju online igrice, a IT stručnjak sa posla "popravlja" nešto za vas dok ste na ručku...
Pa kako da lično zaista ostane lično na vašem personalnom računaru, tj. daleko od tuđih pogleda?
docLock stavlja katanac na sve to!
Pored jednostavne primene lozinke na foldere, docLock nudi široku paletu bezbedonosnih funkcija koje su fleksibilne i efikasne. Pri tome nema uticaja na vaš trenutni rad i neće vas ostaviti iza brave kad se radi o vašim folderima.
docLock zna da je vaš računar vaša lična svojina i radi na tome da tako i ostane!
Kako besplatno do softvera?
Kliknite na ovaj link kako bi stigli do promotivne stranice! Kliknite na “Get It For Free”. Bićete prebačeni na stranicu za kupovinu ovog softvera. Vrednost softvera je 49,95 USD, ali tokom 24 sata do 9 sati 14. aprila 2012. godine ovaj softver će biti besplatan. Unesite vaše ime, prezime, email adresu i potvrdu email adrese i kliknite na taster “Complete Checkout” kako bi završili ovu kupovinu za 0 USD. Link za preuzimanje i serijal za njegovo otključavanje stiće vam vrlo brzo na navedenu adresu.

0 comments:

Post a Comment