Thursday, April 26, 2012

Norton, McAfee, Trend Micro, Sophos and Microsoft anti-virus programi – Po 6 meseci besplatno

image9 Facebook je danas objavio pokretanje Antivirus tržišta (Antivirus Marketplace). Ovo je zajednički projekat sa sledećim proizvođačima sigurnosnog softvera: McAfee, Microsoft, Symantec, Sophos, Trend Micro. Tu su redom sledeći antivirusni softveri: McAfee Internet Security 2012, Microsoft Security Essential, Norton AntiVirus, Sophos Anti-Virus for Mac Home Edition, Trend Micro Internet Security za PC i Mac.
Ne samo da će Facebook korisnici biti u mogućnosti da besplatno preuzmu pune 6-mesečne verzije antivirusnog softvera od AV Marketplace-a kako bi zaštitili svoje računare, nego će i Facebook platforma doživeti značajno povećanje bezbednosti.
Kako besplatno do anti-virusne zaštite?
Ulogujte se na vaš FB nalog. Posetite ovu Facebook stranicu! Kliknite “Like” taster. Na početku stranice imate tzv. slajder sa 5 tačkica desno od tastera “Download Now”. Klikom na pojedinačnu tačkicu, a zatim i na taster “Download Now” dobijate mogućnost da preuzmete jedan (samo jedan po FB nalogu) od 5 različitih antivirusnih programa, po vašem izboru. 

0 comments:

Post a Comment