Saturday, April 7, 2012

Laplink PCmover Professional 6 - Besplatno


N204-1574-mainv01-mo

Laplink PCmover Professional 6 omogućuje lakši način da se prebacite sa starog na novi računar. Nema potrebe da ručno ponovo instalirate sve aplikacije, dodajete apdejte, tražite ekstenzije i i razne dodatke. Umesto toga, PCmover Professional 6 će programe koje vi želite preneti sa svim svojim postavkama i podacima sa jednog računara na drugi.
To nije komplikovan proces. PCmover je suštinski samo "čarobnjak", tako da nakon što ste ga instalirali na oba računara, treba jednostavno da ga pokrenete na novom računaru i sledite dalje instrukcije. Klikćite samo na Next i program će vas dalje voditi kroz svaki naredni korak ovog procesa.
Naravno, program nije svemoguć. Ako se selite na računar sa instaliranim OS-om Windows 7, recimo, i jedna od omiljenih starih aplikacija nije Windows 7-kompatibilna, PCmover može samo preneti sirove datoteke, ali aplikacija neće raditi. Takođe, sistemske alate kao što su antivirusni programi teško je seliti. Isto tako  program neće ni pokušati preseliti hardverske drivere, što je verovatno jako dobra stvar (jer bi mogli uzrokovati više problema nego što bi nam olakšali posao preseljenja).
Da bi videli razlike između PC Mover Professional i drugih verzija ovog programa (nedavno smo imali na ovom blogu promociju Express verzije) posetite ovu stranicu proizvođača.
Kako besplatno do ovog softvera?
Laplink je obezbedio promotivnu stranicu za vas kako biste dobili vaš PCmover Professional serijski broj, u vrednosti od 59.95 USD. Da biste dobili BESPLATNO vaš serijski broj idite na ovu stranicu, kliknite na narandžasti taster “Login” ako već imate otvoren Laplink nalog ili na taster “Create” kako bi otvorili novi. Nakon prijave kliknite na taster “Next”. Download link i serijski broj za otključavanje softvera biće vam prikazan na ekranu.

0 comments:

Post a Comment