Tuesday, April 10, 2012

iCare Data Recovery Software – Promotivno i besplatno

iCare-Data-Recovery Gubitak podataka može vam zadati glavobolju! Kao sveobuhvatno rešenje za oporavak izgubljenih podataka, iCare Data Recovery Software lako može oporaviti fajlove sa slučajno formatizovanih diskova, neočekivano obrisane, sa “raw” diska ili “raw” fajl sistema, obrisane usled napada virusa, sa obrisanih particija, nestale usled kraha softvera, itd. Može vratiti bilo koje izbrisane datoteke kao što su fotografije, dokumenta, mp3, Outlook datoteke, prezentacije, i takođe radi s bilo kojom vrstom medija za skladištenje podataka kao što su hard disk, prenosivi hard disk, SD kartice za digitalne kamere, USB stikovi, iPod, memorijske kartice i sl.
iCare Data Recovery Software je brz i jednostavan program. Nije potrebna neko posebno poznvanje tehnika oporavka fajlova kako bi povratili vaše izgubljene fajlove. Koristite iCare Data recovery softver za oporavak podataka sa hard diska, ili ako pokušavate vratiti podatke sa diskete, zip drajva, Compact fleša i drugih prenosnih medija.
Kako besplatno do softvera i ključa?
Link za preuzimanje softvera i serijski broj nalazi se na ovoj promotivnoj stranici. Promocija traje od 10. do 12. aprila 2012. godine.

0 comments:

Post a Comment