Friday, March 23, 2012

Paragon Partition Manager 11 Personal SE - Promocija

img1File Uz tvrde diskove koji su danas znatno veći nego pre, logično je da ih podeliti u nekoliko particija. To pruža mogućnost instaliranja više operativnih sistema na jednom hard disku, kao što su različite verzije Windows-a, ili možda Linux-a. Takođe to znači da je lako izvodljivo držati datoteke i dokumente odvojeno od operativnog sistema.
Paragon Partition Manager omogućuje vam jednostavno restrukturiranje hard diska stvaranjem željenog broja particija pomoću jednostavnog interfejsa kojem se može pristupiti iz Windows-a ili tako da pokrenete program sa butabilnog medija. S dva interfejs moda, jednostavno i napredno, program je prilagođen korisnicima različitih nivoa sposobnosti. Oni koji žele brzo i jednostavno stvoriti nove particije ne moraju biti opterećeni s dodatnim naprednim mogućnostima, ali svako ko želi više biti uključen u proces particioniranja može lako pristupiti tim opcijama prebacivanjem u napredniji način rada.
Prilikom stvaranja više operativnih sistema, program uključuje i brojne boot opcije upravljanja koji se mogu koristiti za upravljanje operativnim sistemima i rešavanju niza problema prilikom butovanja. Što se tiče samo particioniranja, Paragon Partition Manager pruža sve alate i mogućnosti koji vam mogu zatrebati - sposobnost kreiranja i promene veličine particija, promenu formata particija i slova za preraspodelu slobodnog prostora i još mnogo toga.
Program takođe uključuje opciju pravljenja sigurnosnih kopija koje omogućavaju ‘backup’ particije na neki drugi disk, CD, DVD ili neko mesto za pohranu podataka na mreži. Particije se mogu kopirati i menjati u letu, što je zgodna mogućnost za ‘backup’ celog sistema ili prilikom instalacije novog tvrdog diska. Bez potrebnog predznanja o particioniranju, Paragon Partition Manager čini particioniranje diska jednostavnim i dostupno svakome.
Imajte na umu da postoje tri ograničenja (od Paragona) kao dio ove promociju:
1) Morate preuzeti svoj serijski broj pre isteka ove promocije (vidi odbrojavanja na promotivnoj stranici). Ipak ne morate aktivirati softver u tom periodu, ali morate preuzeti svoj serijski broj.
2) Personal Edition je isključivo za ličnu upotrebu.
3) WinPE (recovery disk) komponente nedostaju iz "SE" edicije. Umesto toga, uključen je Linux bazirani ‘recovery disk’ proizvođač.

Kako do besplatnog ključa i softvera?
Posetite ovu promotivnu stranicu. Da bi ste preuzeli softver kliknite na Download link. Do koda za otključavanje softvera možete doći na dva načina, prateći uputstvo o registraciji prilikom instalacije ili posetom ove web adrese. Promocija softvera inače traje do 1 sat iza ponoći 24. marta.

0 comments:

Post a Comment