Wednesday, March 21, 2012

RoboForm Everywhere - Besplatna licenca 6 meseci

3073 Sa koliko prijavljivanja na razne sajtove i forume vaš mozak mora da se izbori svaki dan? Pet? Deset? Dvadeset? Među vašim računima e-pošte, bankarskih stranica, sajtova koji traže upotrebu kreditnih kartica, i još mnogo toga, nije teško nabrojati desetak ili više različitih sigurnosnih prijava. Takođe, usled zapisivanja vaših lozinki ugrožavate u većoj meri svoju sigurnost. Pa šta možete učiniti? Za početak, možete dobiti kopiju današnje promocije softvera RoboForm Everywhere potpuno besplatno!
RoboForm omogućuje da zadržite vaše lozinke i druge podatke sinhronizovano na više računara i mobilnih uređaja! Uz RoboForm Everywhere, uvek i bilo gde cete imati sigurnosnu kopiju vaših lozinki i najkritičnijih informacija. Najbolje od svega, napokon ćete biti u mogućnosti da se odreknete zahtevnog zadatka ručnog upravljanja vašim lozinkama i prepustite RoboForm Everywhere-u da sve to automatski čini za vas.
Čarolija koja stoji iza RoboForm Everywhere je jedinstven online servis koji vam omogućuje pristup lozinkama i ostalim pohranjenim informacijama koristeći bilo koji Internet browser. A budući da se vaši podaci čuvaju u oblaku, lako je sinhronizovati lozinke između svih vaših uređaja bez potrebe da ih spojite na računar!

Kako do besplatnog softvera?
Posetite ovu promotivnu stranicu. Kliknite na taster Get It For Free nakon čega će se otvoriti stranica za kupovinu proizvoda za 0,00 USD. Jednostavno unesite redom ime, prezime, email adresu i potvrdu email adrese u odgovarajuća polja. Kliknite na Complete Checkout. Nakon toga preuzmite aplikaciju klikom na Download Your Software. U kratkom periodu stiće vam email sa registracijskim kodom i uputstvom za aktivaciju. Promocija ovog softvera traje do 8:00 22. marta.
 

0 comments:

Post a Comment