Saturday, March 17, 2012

McAfee Virus Scan Plus - Besplatno 6 meseci

box_mvsf_white_100x150 McAfee® VirusScan Plus, sada je dostupan s revolucionarnom Active Protection tehnologijom i nudi potpunu PC sigurnost s bržim performansama, te omogućuje najbrže moguće ažuriranje i najviši nivo detekcije malicioznih prijetnji.
  • Pišite email-ove, četujte i surfujte bez briga, jer tu su Anti-virus, anti-spyware i SiteAdvisor koji će vas zaštititi od zlonamernih programa.
  • Uživajte u Internetu non-stop znajući da negativci ne mogu pristupiti vašem računaru, jer će firewall blokirati sve spoljašnje pokušaje hakovanja vašeg računara. 
  • Slobodno surfajte, pretražujte i pregledajte web, jer SiteAdvisor na jedinstven način određuje sigurnost web stranica pre vašeg klika označavajući ih crvenom, žutom ili zelenom bojom.
  • Zaštiti sve računre u vašem domu sa “Online account management-om” koji omogućuje jednostavno dodavanje drugih računara na postojeći preplatnički račun.
  • Obezbedite maksimalne performanse vašem računaru sa QuickClean sigurnim uklanjanjem junk datoteka koje usporavaju računar i zauzimaju prostor na tvrdom disku.
Kako do besplatnog softvera?
Posetite ovu stranicu i kliknite na taster Download. Bićete upućeni na stranicu za registraciju. Unesite ime, prezime, email adresu i izabranu lozinku.Nakon potvrde videćete narudžbenicu. Kako biste mogli preuzeti svoj primerak besplatnog softvera, morate potvrditi vašu registraciju klikom na link u emailu koji vam bude poslan od McAfee-a. U novootvorenom prozoru kliknite na link click here, a onda na Download taster, pa još jednom na Download.

0 comments:

Post a Comment