Tuesday, March 20, 2012

3herosoft DVD Ripper Platinum – Promotivno i besplatno

box-166 3herosoft DVD Ripper Platinum je jednostavanje profesionalni softver za ripovanje DVD-ova. DVD Ripper Platinum jednostavno može snimiti DVD film u gotovo sve popularne video formate kao što su WMV, 3GP, AVI, MPEG4, MKV, RM, DivX, MOV, XviD, flv i SWF, i izdvojiti audio iz DVD filma u AC3, M4A, MP3, WMA, WAV,AAC i slične audio formate uz odličan kvalitet i super brzo izdvajanje!
3herosoft DVD Ripper Platinum je moćan DVD riping softver koji podržava gotovo sve prenosne uređaje i video i audio plejere, kao što su iPod, Zune, iPhone, Apple TV, PSP, Xbox 360, PS3, MP4/MP3 plejer, pametni telefoni, Pocket PC, PDA, mobilni telefoni, Archos, Archos AV500, Archos AV700, Archos GMini402, iRiver PMP-100, Creative Zen Vision itd.
3herosoft DVD Ripper Platinum savršeno može ripovati DVD film bez gubitka kvaliteta slike i zvuka. Značajno je i to što nudi neke korisnički definisane postavke kako bi zadovoljio vaše potrebe, kao što su prilagođavanje veličine datoteke, prikazivanje ili skrivanje DVD poglavlja, isecanje delova videa, biranje titla i audio zapisa, postavljanje video i audio parametara koji posebno ispunjavaju vaše potrebe DVD ripovanja.

Kako do besplatnog softvera i ključa?
Posetite ovu veb stranicu. Skrolujte na dole dok ne ugledate download link “Download 3herosoft DVD Ripper Platinum”. Kliknite na taj link i preuzmite ZIP fajl sa softverom i ključem.

0 comments:

Post a Comment