Tuesday, March 27, 2012

Boost your memory [Kindle, EN] - Besplatno

51ueUvcyEPL._AA115_ U knjizi “Boost your memory”, ekspert i autor Darren Bridger daje 52 briljantne ideje i vežbe za mozak koje će vam efektno pomoći u stvaranju i memorisanju novih znanja, kao i reorganizaciji postojećih memorisanih znanja za efikasnije prisećanje. Podsticanje vaše memorije pomoćiće vam da bolje radite na poslu, da nikad ne zaboravite još jednu godišnjicu ili važan događaj.

O Autoru:

Darren Bridger je neurolog i pisac čiji interesi uključuju rad mozga i ljudsko ponašanje. Darren je suosnivač i producent u Mind Masterclass Films, kompaniji koja proizvodi obrazovne DVD-ove za usavršavanje uma. Osim toga, Darren deluje kao  direktor Neuroco-a, koji je specijalizovan u korištenju neuro nauka kako bi se razumele ljudske reakcije na nove proizvode i oglašavanja, kao i The Mind Lab, koji su specijalizovani za mjerenje mentalne i fizičke reakcije ljudi u gotovo svakoj situaciji ili okruženju.

Kako besplatno do knjige?

Radi se o knjizi iz Kindle edicije napisanoj na engleskom jeziku i možete je preuzeti preko Amazon-a. Požurite jer ovakve promocije traju vrlo kratko!
Da bi ste ovu knjigu kupili za $0 na Amazonu, morate biti registrovani. Ukoliko to već niste učinili, možete se registrovati besplatno i za svega 1 minut. Knjige možete držati i u Cloud-u, gde imate svoju ličnu biblioteku i gde se sve preuzete (kupljene) knjige smeštaju. Dakle ne morate ih download-ovati. Te knjige možete čitati u browser-u. Oni koji žele imati download-ovane verzije svojih knjiga i čitati ih offline mogu preuzeti Kindle aplikaciju za PC ili neki drugi uređaj. Link za besplatno preuzimanje ove knjiga iz Kindle edicije nalazi se dole niže:


0 comments:

Post a Comment