Tuesday, March 13, 2012

Zemana AntiLogger – Promotivno i besplatno

1294 Zemana AntiLogger je posebno dizajniran da osujeti napade malwara na vaše osjetljive financijske transakcije! Za razliku od drugih programa, koji se oslanjaju na ažurirane baze virusa za identifikaciju i blokirnje pretnji, Zemana AntiLogger proaktivno traži sumnjive aktivnosti, zatvara keylogger-e, SSL bankar trojance, spyware i druge zlonamjerne programe prije nego što oni dobiju priliku da ukradu vaše podatke. Osim toga, sobzirom da se Zemana AntiLogger ne oslanja na bazu virusa i skeniranje datoteka, neće usporavati računar kao drugi programi slične namene.
Zemana AntiLogger udara pravo u srce većini zlonamernih programa,tj. zlonamernih nadgledanja. Zlonamernim nadgledanjem, malware neprimetno sedi i čeka kopiranje osetljivih podataka u Windows clipboard, unos vaše lozinke na web stranici preko tastature. Neki malware programi mogu čak uključiti vašu kameru i gledati vas. Ove infekcije zlonamjernih programa mogu zaraziti vašu sistemsku memoriju, vaš Windows registry i druga osetljiva područja. Ipak, sa Zemana AntiLogger-om ne morate uopšte brinuti o svim tim pretnjama!
Današnje sofisticirane malware prijetnje preuzmu lozinke u jasnom tekstu iz SSL kontejnera pre nego što one budu šifrovane. SSL bankar trojanci koriste SSL tehnologiju njuškanja i hvataju lozinke čak i ako su lozinke unesene sa USB tokena ili RoboForm-a, poput programa bez tastature,tj. sa virtualnom tastaturom. Zemana AntiLogger jedinstvena SSL tehnologija zaštite je prvo i jedino rešenje za danas rasprostranjene SSL banker trojane koji ciljaju na obične bankarske klijente i nihove financijske transakcije.
Zaštitite se od sledeće generacije zlonamernih programa sa ZemanaAntiLogger-om koji se stalno ažurira i nadograđuje.


Giveaway
Posetite ovaj link , kliknite na zeleni taster I Want This. Ukucajte vašu email adresu na koju će vam stići ključ i besplatna kopija ovog softvera.

0 comments:

Post a Comment