Monday, March 26, 2012

Swift To-Do List 7 Standard - Besplatno

3083 Swift To-Do List 7 je je moćan i bogat alatima softver za upravljanje zadacima, koji je pored toga jednostavan, čist i intuitivan što je prilično revolucionarni koncept! Uz Swift To-Do List 7 Standard, zapravo ćete početi uživati u upravljanju ​​zadacima (task management) čineći vas produktivnijim i efikasnijim na bezbolan način. Svi vaši zadaci, podsetnici i bilješke uredno su organizovani na jednom mestu i lako dostupni preko jednostavnog i intuitivnog interfejsa.
Sve u Swift To-Do List 7 Standard je organizovano u stablu, s više od 140 ikona koje možete koristiti za predstavljanje svojih popisa. Sve se može reorganizovati prevlačenjem (drag and drop). Ponavljajući zadaci ublažuju potrebu za unosom važnih stvari više puta. Osim toga, sve se može rezati, kopirati i lepiti, ili štampati i izvoziti za one koji su stalno u pokretu. Možete čak koristiti prevlačenje (drag & drop) e-mail-ova (video demo) unutar Swift To-Do List kako bi stvorili zadatke od njih!
Najbolje od svega, Swift To-Do List 7 Standard je dovoljno mali da stane na bilo koji USB stik, tako da ga možete poneti sa sobom na put i koristiti na bilo kojem računaru!

Kako besplatno do softvera i ključa?

Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “Get It For Free”, nakon čega ćete biti preusmereni na stranicu za kupovinu ovog softvera. Naravno tokom promocije do 09:00 u utorak 27. marta softver kupujete za 0 USD. Unesite vaše podatke i kliknite na taster “PLACE SECURE ORDER”. Download link i ključ biće vam poslani na e-mail adresu.

0 comments:

Post a Comment