Tuesday, March 27, 2012

Kingsoft Presentation Professional 2012 – Promotivno i besplatno

1329322679_kingsoft_office_2012_professional Kingsoft Presentation Professional 2012 je jedan od glavnih programa uključenih u Kingsoft Office Suite (zajedno sa Writer-om i Spreadsheets-om). Uključuje sve standardne mogućnosti koje nude softveri za prezentaciju što uključuje slajd templejte, artistčke pozadine, dinamičke prelaze i sposobnost za podršku animacije i zvuka unutar slajdova.
Kingsoft Presentation Professional 2012 je veoma kompatibilan sa svim Microsoft PowerPoint fajlovima ( Ulazni formati: .ppt, .pptx i .dps formati (97/2000/2003/2007/2010), Izlazni formati: .ppt i .pds format (97/2000/2003)) i ima vrlo sličan interfejs i broj funkcija. Takođe je znatno jeftiniji. Ne samo da može uvoziti i izvoziti PowerPoint fajlove, nego može proizvesti .dps i .pdf fajlove. Time je prenošenje putem prenosnih medija ili putem Interneta lakše.

Program sadrži paket funkcija koji vam omogućava da pretvoriti slajdove u CD format kako bi ih lakše koristili i snimili. CD format omogućuva puštanje slajdova na računaru koji nema instaliran Kingsoft Presentation.
U program je uključen veliki broj slajd efekata kao što su flash, pozadinski zvuci, animacijski efekti kako bi napravili slajdove koji su znatno bolji od proseka. Podržava takođe čitanje SmartArt grafike kako bi obogatili slajdove.
Interfejs se sastoji od više kartica, a program ima i sposobnost šifrovanja dokumenata kako bi se povećala njihova sigurnost.

Kako besplatno do softvera i ključa?
Posetite ovu promotivnu stranicu! Skrolujte prema dole dok ne pronađete link “Download Kingsoft Presentation Professional 2012” na koji treba da kliknete kako bi preuzeli softver sa ključem.

0 comments:

Post a Comment