Thursday, March 29, 2012

3herosoft iPod Computer Transfer – Promotivno i besplatno

box-166 3herosoft iPod Computer Transfer je softver jednostavan za korištenje i služi za iPod prenos podataka, iPod kopiranje i iPod prenos na računar. Možete ne samo lako preneti svoju muziku, filmove, fotografije, audio knjige, ePub knjige i PDF s računara na iPod bez korištenja iTunes-a, nego i jednostavno bekapovati vašu muziku, videa, fotografije, ePub knjige, PDF, audio knjige, glasovne zapise sa iPod-a na računar.
Sa ovim iPod Transfer softverom, možete direkno sinhronizovati vaši iPod sa  iTunes-om. Osim toga, moguće je sprečiti iTunes da sa iPod-a obriše vaše datoteke koje se ne podudaraju sa vašom iTunes bibliotekom. Štaviše, možete tretirati iPod kao eksterni hard disk sa file transferom između iPod-a i računara, pa čak i kopirati datoteke sa iPod-a na iPod u jednom zahvatu.
Ovaj iPod Transfer softver je takođe svestrani iPod manager program. Možete pregledati informacije o fajlovima, organizovati liste pesama u iPod-u, kao i stvarati nove liste, brisati pesme i vršiti njihovu klasifikaciju. Štaviše, 3herosoft iPod Computer Transfer može takođe raditi s iPad, iPad 2, novim iPad-om, iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S uređajima. Dakle, softver vam pruža profesionalno rešenje za upravljanje, sinkronizaciju, kopiranje, bekap datoteka između iPod/iPhone/iPad-a i računara.

Kako besplatno do softvera i ključa?
Posetite ovu promotivnu stranicu! Skrolujte na dole dok ne naiđete na link “Download 3herosoft iPod to Computer Transfer”. Kliknite na ovaj link kako bi preuzeli aplikaciju sa ključem. Promocija traje samo u toku današnjeg dana 29. marta 2012. godine.

0 comments:

Post a Comment