Tuesday, March 20, 2012

Abelssoft CryptBox 2012 – Promotivno i besplatno

img1File Gotovo svaki korisnik računara ima pohranjene datoteke na svom tvrdom disku koje su samo za njegove oči. Postoji nekoliko razloga zbog kojih možda neke datoteke ne želite da drugi vide. Financijski dokumenti mogu otkriti puno o vama i mogu biti iskorišteni u svrhu krađe identiteta od strane potencijalnih lopova, dok lični fajlovi mogu sadržati informacije za koje bi radije da ostali korisnici računara ne vide.
Šifrovanje podataka nije nešto sa čim se svako oseća udobno, možda i zato što mnogi to smatraju komplikovanim procesom. CryptBox 2012 pokazuje da sve ovo zapravo može biti neverovatno jednostavno i da odluka o upotrebi alata koji čini stvari što je moguće jednostavnijim, ne znači kompromis u stepenu sigurnosti i mogućnosti tog alata.
Program se može koristiti za šifrovanje pojedinačnih datoteka ili celih foldera, dodavanjem u sef ili pretvarajući ih u šifriran sef. Ovi sefovi mogu biti osigurani sa 256-bitnom AES enkripcijom, a može im se pristupiti samo unošenjem točne lozinke. Ako želite osigurati veliki broj datoteka brzo i jednostavno, ali i lakše im pristupati, šifrovan sef može biti mauntovan kao disk u Exploreru, pri čemu imate mogućnost šifrovanja celog takvog diska.
Sve je ovo samo po sebi dovoljno da proglasimo CryptBox 2012 izuzetno koristnim alatom, pri čemu postoji i više mogućnosti za istraživanje. Program se takođe može koristiti za pohranu šifrovanih datoteka na prenosni medij kao što je USB disk ili čak iPod. Imate i Shredder opciju za sigurno brisanje datoteka koje ne želite da više budu vraćene.

Kako do besplatnog softvera?
Posetite ovu web stranicu. Kliknite na taster Download. Softver morate instalirati pre završetka promocije odnosno pre isteka prvog sata iza ponoći 22. aprila, jer do ključa možete doći jedino iz pokrenute aplikacije. Nakon instalacije i traženog restarta računara otvoriće se prozor gde u odgovarajuća polja redom unosite email adresu, ime, prezime. Nakon toga kliknite na taster Get free unlock code now. Kod za otključavanje pojaviće se u poslednjem praznom polju. Kliknite na Unlock now. Sad ste legalni vlasnik još jednog korisnog softvera.

0 comments:

Post a Comment