Monday, March 26, 2012

Pass Your Exams: Study Skills for Success (52 Brilliant Ideas) [Kindle,EN] - Besplatno

41HYIbZoYLL._AA115_ Ovaj naslov obećava. Može biti veoma korisna knjiga za nadolazeće ispite.Prateći ove ideje, tehnike i metode iskoristićete do maksimuma svoj ​​potencijal.
Kako što lakše položiti ispite uz ekskluzivne informacije potrebne za uspešno polaganje ispita imate u knjizi koju je napisao pravi stručnjak, neko ko je učio celi svoj život. Andrew Holmes otkriva 52 briljantna načina da se motivišete i steknete samouverenost kako bi osigurali da se vaš trud isplati na veliki dan. Naći ćete fantastične savete o poboljšanju vašeg odnosa prema učenju, memorisanju podataka i učenju o tome kako učiti. Proverene i testirane tehnike u polaganju ispita će vam pomoći u vašem polaganju ispita.

Kako besplatno do knjige?

Radi se o knjizi iz Kindle edicije napisanoj na engleskom jeziku i možete je preuzeti preko Amazon-a. Požurite jer ovakve promocije traju vrlo kratko!
Da bi ste ovu knjigu kupili za $0 na Amazonu, morate biti registrovani. Ukoliko to već niste učinili, možete se registrovati besplatno i za svega 1 minut. Knjige možete držati i u Cloud-u, gde imate svoju ličnu biblioteku i gde se sve preuzete (kupljene) knjige smeštaju. Dakle ne morate ih download-ovati. Te knjige možete čitati u browser-u. Oni koji žele imati download-ovane verzije svojih knjiga i čitati ih offline mogu preuzeti Kindle aplikaciju za PC ili neki drugi uređaj. Link za besplatno preuzimanje ove knjiga iz Kindle edicije nalazi se dole niže:

0 comments:

Post a Comment