Monday, March 26, 2012

Ashampoo Photo Commander 9 – Promotivno i besplatno

 ppage_phead_box_photo_commander_9 Digitalni fotoaparati napravili su revoluciju kad se radi o fotografiji, ali je zato većina tvrdih diskova sada pretrpana s hiljadama fotografija, i ​njihovo pronalaženje i organizacija može biti noćna mora. Ako pri tome dodamo i činjenicu da mnoge nesavršene slike mogu biti poboljšane s odgovarajućim softverom, onda se sigurno pitate kako sve to organizovati.
U prošlosti ste imali jedan program za upravljanje fotografijama, a drugi za njihovo uređivanje. Danas, međutim, sve je veći broj programa, a među njima je i Ashampoo Photo Commander čiji je cilj da se na jednom mestu radi organizovanje i popravka svih slika na vašem računaru.
Program deli svoj set osnovnih osobina u pet celina: zajedništvo , brza popravka (Quick Fix), editovanje , kreiranje i organizacija. Svi foto alati za upravljanje fotografijama se nalaze pod Organize, uključujući serijsku obradu (batch) i preimenovanje, pronalaženje duplikata i alata za rotiranje i optimizovanje JPEG datoteka bez uticaja na kvalitet. Za razliku od alata kao što su Windows Live Photo Gallery i Picasa, program ne pokušava katalogizirati sve vaše slike, nego umesto toga možete odabrati fotografije s tvrdog diska ili napraviti albume u koje ćete prevući izabranu grupu fotografija za jednostavan pristup u budućnosti .
Quick Fix odeljak omogućuje vam da lako i brzo rešite probleme kao što je osvetljenje sa jednim klikom. On takođe sadrži niz filtera, efekata i drugih alata za brzo editovanje. Prebacite se na karticu Edit za veću i opsežniju kontrolu editovanja ili odaberite Create kako bi generisali slajdove, kolaže, kalendare, pozivnice i još mnogo toga.
Verzija 9 dodaje novu osobinu duplih prozora, omogućujući vam da uporedite editovanu i izvornu fotografiju jednu pored druge, pre nego što izvršite ili prihvatite bilo kakvu promenu. Alati za optimizaciju i video mogućnosti su takođe poboljšani, a dodati su i novi efekti.

Kako do besplatnog softvera i ključa?


Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “Download” kako bi preuzeli aplikaciju. Sledite uputstvo tokom instalacije. Prilikom instalacije kliknite na "Buy now Ashampoo Photo Commander 9" pri čemu ćete biti preusmereni na Ashampoo web sajt da biste preuzeli ključ. Unesite vašu email adresu i kliknite na “Request full version key”.
Imajte na umu da morate aktivirati Photo Commander 9 pre 01:00 u sredu 28. marta. To su zahevi iz Ashampoo-a kao deo ove promocije.

0 comments:

Post a Comment