Thursday, March 22, 2012

MP4 To MP3 Converter – Promotivno i besplatno

box MP4 To MP3 Converter pomaže u audio konverziji iz formata kao što su MP4, AVI, MOV i WMV u MP3 ili neki drugi audio format. Postoje mnoge prednosti koje nudi ovaj softver kao što je pristup velikom sadržaju podataka dostupnih u različitim formatima u kojima želite da uživate. Sav taj sadržaj raznih formata može se pretvoriti u standardni MP3 format koji je podržan od strane svih medija plejera.
Izvedba, razlike i konverzija audio formata može biti teško shvatljiva običnom čoveku. No, MP4 To MP3 Converter proces konverzije čini jednostavnim. Postupak u tri koraka je dovoljan za pretvoranje audio datoteke u bilo kojem formatu na standardni MP3 format, koji se može koristiti u bilo kojem od vaših media plejera.
MP4 To MP3 Converter napravljen je da radi brže od bilo kog softvera za audio konverziju. Napravljen je da podržava široku paletu audio i video formata koji su dostupni na tržištu. Datoteke možete konvertovati i u druge kvalitetne formate poput WMA i FLAC. Dostupna je i “batch” konverzija što je vrlo korisno ukoliko radite konverziju velikog broja podataka.
Audio datoteke koje su dostupne na internetu često nisu dobrog kvaliteta. Audio datoteka dobrog kvaliteta  ima brzinu prenosa podataka od 320Kbps, dok je većina datoteka dostupnih na internetu je brzine prenosa oko 180-270Kbps. Korištenjem MP4 to MP3 Converter-a kvalitet audio datoteke može biti poboljšan. U programu tokom procesa konverzije, izlazne datoteke mogu biti postavljene na 320Kbps, čime se poboljšava brzina prenosa podataka (bit rate) audio datoteke.
Jedinstvena osobina koju nudi MP4 To MP3 Converter je osobina video ekstrakcije. Na Internetu postoji mnogo video fajlova koji se mogu preuzeti. Ako želite uživati ​​samo u muzici nekog video fajla, ovaj softver nudi alat za izdvajanje audio fajla iz videa i njegovo pretvaranje u standardni MP3 format. Softver takođe pomaže u kodiranju MP3 iz WAV formata.
MP4 To MP3 Converter pruža mogućnost rezanja MP3 audio datoteke. Na primer, ako vam je potreban samo određeni deo audio datoteke,  lako se može izdvojiti pomoću ovog softvera. Postupak koji uključuje sečenje audio datoteke je jednostavan. Treba napomenuti da će izvorna datoteka ostati čak i nakon rezanja MP3 datoteke.
Kako do besplatnog softvera i ključa?
Posetite ovu promotivnu stranicu. Na njoj se nalazi download link i ispisan serijski broj za otključavanje softvera. Promocija traje do 13. aprila.
NAPOMENA: Na Windows Visti ili 7-ci može biti problema prilikom registracije ukoliko niste Administrator. Kako bi rešili taj problem, pokrenite program kao administrator: Kliknite na ikonu desnim tasterom miša, odaberite Run As Administrator (Pokreni kao administrator), a zatim iskoristite dobijeni ključ za aktivaciju programa.


0 comments:

Post a Comment