Saturday, March 24, 2012

Photopus Standard - Promocija

3078 Imate stotine fotografija sa odmora koje želite upload-ovati i podeliti sa svetom, ali isto tako želite da budete sigurni da sve te fotografije izgledaju savršeno. Umesto da trošite stotine eura na profesionalni softver za editivanje grafike, možete iskoristiti današnju promociju i besplatno preuzeti Photopus Standard sa svim funkcijama za editivanje fotografija?
Photopus Standard je idealan za foto konverziju, menjanje veličine fotografije, retuširanje i primenu specijalnih efekata! Uz Photopus Standard, vi ćete biti u mogućnosti primeniti svoj lični stilizovani ​​potpis na stotine slika odjedanput (batch), što će vam znatno uštedeti vreme i trud. Uzmimo za primer promenu veličine slika i rotaciju. Sa Photopus Standard-om, možete automatski promeniti veličinu na unapred predefinisanu rezoluciju ili automatski orijentisati fotografije (portret ili pejzaž). Zatim, možete koristiti Photopus Standard za podešavanje svetline i kontrasta, izoštravanje, ili dodati neku boju za regulaciju balansa hiljada slika odjednom.
Da li brzo treba da pretvorite hrpu fotografija u neki drugi format slike? Photopus Standard može da vam spase dan, sa sposobnošću konverzije između više od 90 različitih foto formata. Takođe, Photopus Standard možete koristiti za stvaranje višestranične PDF datoteke od vaših slika, za brzu i jednostavnu distribuciju na svim platformama.

Kako doći besplatno do softvera?
Posetite ovo promotivnu stranicu! Kliknite na taster Get It For Free. Bićete preusmereni na stranicu za kupovinu i registraciju softvera. Inače, cena ovog softvera je 29,95 USD, ali do 8:00 25. marta, Photoopus Standard dobijate besplatno. Unesite ime, prezime, email adresu i potvrdu email adrese. Kliknite na taster Complete Checkout. Download link za preuzimanje softvera stiće vam vrlo brzo na email adresu.

0 comments:

Post a Comment