Friday, April 6, 2012

Pingdom Basic nalog - Besplatno

ss-pingdom-436x344 Ako ste u biznisu koji zavisi od online prisutnosti, veoma je važno da su vaše web stranice i druge online usluge dostupne 24 sata sedmično, tokom cele godine. Međutim, svi web sajtovi imaju povremene probleme, bez obzira da li se radi o vanjskim ili unutrašnjim razlozima, a da pri tome postoji značajan rizik da niste svesni tih problema. Samo zato što je firmin web sajt dostupan iz same firme, ne znači da je dostupan i sa Interneta.
Uz Pingdom, bilo kakav problem sa vašeg web sajta će biti otkriven u minuti u kojoj se i desio. Vi ćete odmah biti upozoreni tako da možete preduzeti odgovarajuće akcije kako bi taj događaj što manje uticao na vaše poslovanje. Takođe ćete moći videti detaljnu statistiku rada vašeg web sajta, dajući vam evidenciju o svim incidentima u prošlosti.

Kako besplatno do ove usluge?
Idite na Pingdom.com sajt! Kliknite na taster “SIGN UP” ispod Basic
Technorati Tags:
opcije. Unesite vaše ispravne podatke sa email adresom i brojem vašeg mobilnog telefona na koje će vam slati informacije o vašem sajtu kako bi mogli pravovremeno reagovati. Kliknite na pravougaono polje gde piše “Have a promotional code?”. Ukucajte u prikazano polje kod: EasterBunny2012 i kliknite na “Apply code”. Kliknite na kućicu ispred “I have read and agree to the terms of service*” i kliknite na “Continue sign-up” . Dobiliste servis vredan 120 USD potpuno besplatno za 1 godinu upotrebe.

0 comments:

Post a Comment