Friday, April 27, 2012

Wondershare Video Studio Express 1.2.0 - Besplatno

images Wondershare Video Studio Express 1.2.0 je mali dragulj među alatima za video editovanje i omiljen je među početnicima u digitalnom video editovanju. Kao jednostavan, ali moćan video-editor, omogućuje vam pravljenje bilo kojeg filma ili video projekta, bez obzira na veličinu i format, u nekoliko jednostavnih koraka. Možete u vaš video dodati pozadinsku muziku, scenske prelaze i stilozovane filmske efekte, pa čak i izmeniti ​​video i audio zapis po vašoj želji.
Osnovne karakteristike Wondershare Video Studio Express-a:
  • Visoka Kompatibilnost sa svim popularnim video/audio formatima kao što su AVI, MOV, MP4, MPG, FLV, MKV, WMV, MTS, TS, itd. i audio datoteke kao što su AAC, APE, AIF, MP3, OGG, WMA, FLAC, itd.
  • Precizno i ​profesionalno editovanje video i audio komponenti. Tri odvojena reda za video, audio i audio pozadinu u vremenskoj liniji omogućuje precizno editovanje i video i audio komponente.
  • Obilje efekata za video/audio editovanje kao što su video svetlina, kontrast, zasićenost, izlazna rezolucija u odnosu na original ( pun ekran, 16:9 ili 4:3 rezolucija) kako bi vaš video bio potpuno personalizovan.
  • Više načina za deljenje editovanog videa, što podrazumeva snimanje na lokalni računar, prenosni uređaj ili direktan upload na YouTube.
Kako besplatno do softvera i ključa?
Idite na ovu promotivnu stranicu! Skrolujte na dole dok ne pronađete link “Download Wondershare Video Studio Express”. Kliknite na taj link kako bi preuzeli ZIP fajl sa instalacionim fajlom i uputstvom za registraciju. Raspakujte ZIP fajl. Pokrenite instalaciju dvostrukim klikom na exe fajl. Nakon okončane instalacije otvoriće se novi prozor u vašem pretraživaču (ako se to ne desi pokrenite program i kliknite na taster “Get Code”). Unesite u prazna polja vašu email adresu i vaše ime, i kliknite na taster “Get the Code Now”. Ubrzoće vam stići email sa podacima za registraciju ovog softvera.

0 comments:

Post a Comment