Wednesday, April 18, 2012

Audials One Standard Special Edition - Besplatno

images Audials One je alat za glatko audio i video preuzimanje koji ne nudi onoliko koliko nudi u reklami, ali ono što ima obavlja odlično.
Interfejs ovog programa je intuitivan za rukovanje, zahvaljujući odličnom rasporedu, organizaciji i elegantnim izborom boja, i izgleda kao da je dizajniran od strane visoko plaćenog programera. Nikad vam neće zatrebati Help fajl, jer su stvari tako intuitivne. Audials One u osnovi deluje kao pretraživač koji usisava sve besplatne primerke muzike i videa na Webu. Ukucavanje umetnikovog imena ili naziva pesme daće vam sve rezultate i njihove izvore, koji su poreklom uglavnom sa YouTube-a i MySpace-a. Snimanje u WMV ili MP3 traje malo duže nego što želimo, ali rezultira kvalitetnim fajlovima. Jedno od pozitivnih iznenađenje jeste programski alat za konverziju, koji će bilo koji video ili audio fajl u vašoj kolekciji konvertovati u željeni audio format bez napora. Sveukupno, ovo je sjajan način da pronađete besplatnu muziku, ali nije mnogo od koristi pri pronalaženju besplatnih filmova.
Kako besplatno do softvera?
Promociju organizuje poznati nemački časopis Computer Bild. Na ovoj promotivnoj stranici kliknite na taster “Download starten” i preuzimanje ovog softvera će započeti. Za ovu specijalnu ediciju nije potreban ključ za aktivaciju.

0 comments:

Post a Comment