Saturday, April 21, 2012

Mirillis Action! – Podela ključeva

images Mirillis Action! omogućuje snimanje u realnom vremenu/snimanje Windows Aero desktopa u vrhunskom HD video kvalitetu. Uz Mirillis Action! možete snimati web player video, vaše igranje igrica, prikazati “framerate” igre, dodati žive audio komentare kako bi stvorili visoko kvalitetne tutorijale, snimati muziku, snimati sadržaj ekrana i još puno toga!
Mirillis Action! je alat za snimanje videa koji vam omogućuje snimanje i kasnije upload-ovanje vašeg video na popularne društvene mreže i video sajtove.
Ako ste ikada željeli jednostavan način za upload videa, igre koju ste upravu odigrali na sajtove kao što su Facebook ili YouTube, imate sreće. Mirillis Action! može učiniti upravo to, i mnogo više od toga.
S elegantnim crnim interfejsom, Mirillis Action! je prijatan za oči i deluje impresivno. Nije težak za upotrebu i radi prilično brzo, omogućujući vam da snimite igre koje igrate, pa čak i da snimite “screenshot” u JPG formatu. Nakon što završite snimanje videa, Mirillis Action! omogućiće vam direktno upload-ovanje na vaš Facebook ili YouTube račun.
Za snimanje videa s Mirillis Action! sve što treba da učiniti je da odaberete način snimanja. Opcije snimanja su Game, Desktop i Fragment. Zatim odaberite veličinu videa, sličica u sekundi i druga dodatna podešavanja poput trajanja snimka. Veliki crveni taster na prozoru glavnog interfejsa započinje i zaustavlja snimanje.
Video koji snimite u Mirillis Action! pojavljuje se u levom panelu interfejsa. Odatle ga možete izvesti u različitim veličinama i kvalitetu. Osim što je jednostavan za korištenje, pruža veliku brzinu kompresije.
Kako besplatno do softvera i ključa?
Promocija ide ovog puta preko Facebooka i samo oni koji budu izvučeni kao srećni dobitnici doći će besplatno do ovog softvera! Dakle, ulogujte se sa vašim FB računom. Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na “Like”. Unesite vaše ime i vašu email adresu. Kliknite na kućicu ispred “I have read and agree to the rules below*”,a zatim i na taster “Submit”.

0 comments:

Post a Comment