Monday, April 9, 2012

Anvsoft Any DVD Cloner Express – Promotivno i besplatno

3101 Any DVD Cloner Express vam omogućuje da napravite rezervne kopije DVD filmova, smestite ih u DVD foldere kao ISO fajl ili kao kompletan backup DVD diskova. Sa Any DVD Cloner Express-om nikada više nećete morati trošiti dodatni novac za kupovinu istih DVD filmova zbog gubitka ili oštećenja. Dizajniran da bude moćan i fleksibilan, Any DVD Cloner Express vam omogućuje da ripujete celi DVD ili samo glavni film, a pri tome će ukloniti sve zaštite kopiranja na koje naiđe.
Sa hardverske tačke gledišta, Any DVD Cloner Express Vam nudi puno slobode. Program možete koristiti za brisanje “rewritable” DVD diska kako bi ga pripremii za kopiranje, a tu je i podrška za DVD-R, DVD-RW,DVD+R i DVD+RW. Niste ograničeni na televizijski format DVD-ova za koje želite izraditi rezervne kopije, jer Any DVD Cloner Express lako rukuje sa filmovima u oba TV formata PAL i NTSC!
Kako besplatno do softvera i ključa?
Posetite Bitsdujour promotivnu stranicu! Kliknite na “Get It For Free”. Unesite vaše ime, prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na “Complete Checkout”. Na vašu email adresu ubrzo će stići email koji sadrži link za preuzimanje softvera i serial za njegovo otključavanje. Vrednost ovog softvera je 29,95 USD, ali za Vas je do 9 sati 10. aprila 2012. godine BESPLATAN.

0 comments:

Post a Comment