Wednesday, April 25, 2012

3herosoft PDF to EPUB Converter - Besplatno

box-166 3herosoft PDF to EPUB Converter je jednostavan, brz i efikasan alat za konverziju iz EPUB-a u PDF, koji je posebno dizajniran za konverziju PDF-a u EPUB, tako da je moguće gledanje PDF datoteka kao e-knjiga na uređajima koji podržavaju EPUB format. Druge biblioteke ili Adobe Acrobat nisu potrebni prilikom pretvaranja PDF-a u EPUB i sve originalne PDF funkcije biće sačuvane nakon konverzije.
Sa 3herosoft PDF to EPUB Converter-om, PDF za EPUB konverzija će biti odrađena u samo 3 koraka. Prevucite i ispustite datoteke u aplikaciju (drag and drop), odaberite način konverzije i pritisnite "Convert"! Takođe biće vam omogućeno da lako pretvoriti određenu PDF stranicu ili određen raspon stranica PDF dokumenta u vaš EPUB dokumenat. Konverzija se obavlja izuzetno velikom brzinom i možete pretvoriti više PDF datoteka u EPUB datoteke odjednom.
Kako besplatno do softvera?
Posetite promotivnu tranicu! Skrolujte prema dole dok ne pronađete link ”Download 3herosoft PDF to EPUB Converter”. Kliknite na njega kako bi preuzeli ZIP fajl sa softverom i serijskim brojem za njegovo otključavanje.

0 comments:

Post a Comment